MI TARTOZIK AZ ONLINE MARKETING KATEGÓRIÁBA?

Röviden: sajtóközlemények, hirdetések, facebook kampányok, google adwords, bannerek, hírlevelek, szakmai blogok, linképítés, vírusmarketing, piackutatás.

Online marketing eszközök

ÜGYFELEIM NEM HASZNÁLJÁK A FACEBOOKOT VAGY A GOOGLE ADWORDSOT – ÉN MIÉRT TEGYEM?

Nem csak azért, mert a leghatékonyabb online marketingformák egyike manapság a közösségi jelenlét meglovagolása, és mert kiemelten fontos a vevővel történő folyamatos kapcsolattartás és kommunikáció. Azért is, mert bármilyen hihetetlennek hangzik, például a Google Plus szolgáltatásban szerzett +1-ek, linkek, továbbosztások komolyan növelhetik oldala PageRank értékét. Minél jobb helyen van a keresőkben, annál többen keresik majd fel weboldaladat. Minél többen vannak, annál többen fejezik majd ki szimpátiájukat különböző közösségi oldalakon – aminek köszönhetően az oldal még előrébb kerül a keresőben. A fizetett hirdetéseknek ára van – a közösségi oldalak előnye viszont megfizethetetlen.

Online marketing eszközök

MIÉRT INFORMATIKUST BÍZZAK MEG MARKETINGFELADATTAL?

Mert tudjuk, hogy működnek ezek a dolgok, követjük az algoritmusok változásait és ahhoz igazítjuk kampányainkat. Mert tudjuk, hogy képként beillesztett szövegben nem működik a kulcsszavazás. Mert tudjuk, mi a belső link és a description tag, és nem félünk használni őket. Mert az online marketing több, mint a vásárlói szokások ismerete és kiaknázása. Olyan technikai háttérismeretekre épül, amelyek alkalmazása nélkül a legjobb weblap is csak szórólap. Ja és még azért is, mert a vevoszerzo.com online marketinges csapata is mögöttünk áll :)

MIT JELENT A LINKÉPÍTÉS?

A linképítés célja, hogy minél több minőségi külső hivatkozás mutasson weboldaladra. Ez egyrészt növeli az oldal PageRank értékét, másrészt közvetlenül a linkek által is növeli a látogatottságot. A keresők a releváns, megbízható és értékesnek számító weboldalak linkjét részesítik előnyben, így az automatikus regisztrálás linkgyűjtő oldalakra nem megfelelő megoldás.

MIÉRT KIEMELTEN FONTOS A FACEBOOK?

Folyamatos online jelenléttel, célzott hirdetési kampányokkal, ügyfélszerző játékokkal, egyedileg fejlesztett applikációkkal biztosítjuk, hogy új megrendelőidnek nagy százaléka közvetlenül a Facebookról érkezzen anélkül, hogy akár a kisujjadat is meg kellene mozdítanod.

Kész weboldalad megfelelő pozicionálása elengedhetetlen az oldal népszerűségének növelése érdekében. Vegye igénybe online marketing tanácsadásunkat, és mi segítünk oly módon használni Facebook oldaladat, hogy az a lehető legtöbb látogatót biztosítsa weboldalad számára.

Komolyabb online jelenlétet szeretnél?