NEM VAGY ELÉGEDETT JELENLEGI WEBLAPODDAL?

Segítünk! Hívj, ha problémád van – és akkor is, ha nem tudod, mi a probléma! Profi weboldalelemzéssel és INGYENES tanácsadással állunk rendelkezésedre.

Egy weblap struktúrájával, dizájnjával, tartalmával számtalan probléma adódhat, és mind ugyanarra az eredményre vezet – hogy nincsenek vevők. Előfordulhat, hogy egyáltalán nincs látogatottság. Előfordulhat, hogy sokan navigálnak az oldalra, de pár másodperc múlva továbbállnak. És végül a legnagyobb rejtély: magas a látogatottság, a látogatók érdekesnek találják a tartalmat, hosszan böngészik az oldalt – de egyszerűen nem vásárolnak.

Ingyenes weboldalelemzés

Ezeknek a problémáknak a hátterében sok olyan technikai apróság is állhat, amelyekről az átlagfelhasználó nem tud. Az elmúlt években nagyon sokat változtak a trendek, változtak a látogatói magatartások, másfajta tartalmakat fogyasztanak, mint néhány éve. A flash alapú honlapok divatja leáldozóban, az intro, a látványos effektek, háttérzenék nem korszerűek és taszítják a látogatókat.

MIT NYÚJTUNK WEBOLDAL-ELEMZÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK SORÁN?

  • esztétikai tanácsadást, dizájnötleteket
  • weblap szerkezetével kapcsolatos észrevételeket (tájékoztatás túl bonyolult menüsorról, nehezen megtalálható információkról, felesleges aloldalakról), igény szerint hőtérképes felmérést a látogatói magatartás megfigyelésére
  • hasznos marketing tippeket a Social Star támogatásával
  • szövegezéssel kapcsolatos tanácsadást
  • informatikai javaslatokat, fejlesztési lehetőségeket, alternatív megoldásokat (például elavult, nehezen kezelhető vagy nem biztonságos keretrendszer esetén)

Felkészültél a sikerre?
Töltsd ki az alábbi űrlapot és kérj INGYENES WEBOLDALELEMZÉST MOST!