MIÉRT LEHET SZÜKSÉG HONLAPKARBANTARTÁSRA? HISZEN A WEBLAPOM KÉSZEN VAN.

Három okot is felsorolunk, hogy miért fontos az állandó felügyelet:

Honlap karbantartás 1. A weboldal olyan, mint egy kert. Folyamatos törődésre van szüksége, és a külső körülmények változásától sem tudjuk megvédeni. Ha nem követjük nyomon az eseményeket, a technikai újdonságok, az informatikai trendek megváltozása akár egyik hétről a másikra használhatatlanná tehet egy addig jól funkcionáló weboldalt.

Honlap karbantartás 2. Könnyen előfordulhat, hogy bizonyos aloldalak nem hoznak annyi vevőt, amennyit Ön szeretne. Nem csak az informatikai trendek változnak, de a fogyasztói szokások is – érdemes folyamatosan monitorozni a látogatottságot, és ha szükséges, azonnal beavatkozni, utána- vagy éppen hogy elébe menni a vásárlóközönségnek. A piac folyamatosan változik, és ez rugalmas stratégiát kíván.

Honlap karbantartás 3. Ahogy a piac is folyamatosan változó piac, a céged is fejlődik. Fontos, hogy a bővülést, átalakulást, a struktúra változását tükrözze a dizájn vagy a weblap szerkezete. Miért bíznád a további átalakításokat ismeretlen szolgáltatóra? Igényeidnek, elvárásaidnak és termékkörödnek ismeretében akár már azelőtt megkereshetünk fejlesztési javaslatainkkal, hogy a fejedben megfogalmazódna az ötlet!

Honlap karbantartás

ELŐFORDULHAT, HOGY A FOLYAMATOS KARBANTARTÁS MIATT VISSZAESIK A LÁTOGATOTTSÁGOM, MERT HÁTRÉBB KERÜLÖK A KERESŐKBEN?

Ellenkezőleg: minden változtatás célja az, hogy könnyen használható, vevőcsalogató weboldalt hozzunk létre, így látogatottságod (és ezzel vevőidnek száma is) fokozatosan emelkedik majd.

Ha elégedett vagy a munkánkkal, és úgy érzed, szívesen ránk bíznád a további teendőket is weblapoddal kapcsolatban, rendelj honlap-karbantartási csomagot most, és mi ezt a terhet is levesszük válladról!

Kezdhetjük a munkát?